7 Julegavetips til en Handymann

Hjem » Blog » Verktøy » 7 Julegavetips til en Handymann

Er du usikker på hva du skal til en som har alt? eller skal du selv lage deg en ønskeliste. Vi har her funnet frem verktøy og andre produkter som er veldig nyttige. De fleste får mer verktøy etterhvert, og det bra verktøyet beholder alltid sin faste plass i samlingen som bygges opp over tid.

Er du ute i litt god tid kan du netthandle julegavene hjem. Vet du hva du skal ha, eller hva du selv ønsker deg er det en veldig enkel måte å handle inn julegavene på. Med disse julegavene får du også gjort mye arbeid som du ellers måtte ha brukt et verksted for å få gjort!

  1. Startbooster

Har du noen gang gått tom for strøm på bilen? En startbooster er genialt å alltid ha liggende i bilen. Det er flere fordeler med en startbooser. Både at du kan få start på bilen når du har tomt batteri på egenhånd, og du slipper å ta risikoen ved å få strøm fra en annen bil ved bruk av startkabler.

Dette er en kraftig startbooster som kan starte bensinmotorer opptil 6.0 V8. Startboosteren har 12V og 500 Peak Amp. Les mer om hvordan en startbooster skal brukes her.

Startbooster –
500 Peak Amp 12V
SJEKK PRISEN

2. Momentnøkkel

Det skal ikke mye skruing til før du skulle hatt en momentnøkkel, selv når du skifter hjul skal du egentlig bruke en momentnøkkel. At det blir skrudd til med riktig moment er veldig viktig, og mange reparasjoner blir ikke så gode som de kunne blitt nettopp fordi at dette ikke blir gjort.

Med en momentnøkkel blir arbeidet både bedre, og reparasjonene holder lenger og er tryggere utført. Sørg for at du velger en momentnøkkel som passer til dette intervallet med moment som er aktuelt. Enten om det er for lave moment eller moment som passer til hjulskift.

Momentnøkkel 42-210 NmSjekk prisen

3. Muttertrekker

En god muttertrekker er veldig hendig for å skifte hjul på bilen, men bruksområdet er mye større enn dette. Med god kraft får du oftere av bolter uten at du skrur de over. Skal du sette opp større konstruksjoner med bolter er en muttertrekker også helt unnværlig.

Les mer om muttertrekkere her.

Bosch GDS 18VSjekk prisen

4. Pipenøkkelsett

Om du skal skru litt selv på bil eller andre kjøretøy kommer du ikke langt uten et pipenøkkelsett. Det trenger ikke være veldig stort, for det er stort sett det samme verktøyet som blir brukt mest. At alt er samlet gjør også at det hele går mye mer effektivt når du skrur selv. Les mer i testen av pipenøkkelsett her.

Bahco S910
Pipenøkkelsett – 92 deler
Sjekk prisen

5. Milwaukee julegavepakke

De fleste har et favoritt verktøymerke, og for de som sverger til Milwaukee er dette den perfekte julegaven! Det er 5 luker så den enten kan åpnes hver søndag i advent eller hele på julaften!

Milwaukee julegavepakkeSjekk prisen

6. Multimeter

Utenom ett diagnoseapparat så er ofte et mulitmeter det som skal til for å finne feil når det feil med noe elektrisk. Her får du også mulighet for min/maks måling.

Fluke 115 EurSjekk prisen

7. Kompressor

En god kompressor kan brukes til veldig mye! og spesialverktøy kan ofte kobles til luft som gjør at du kan få gjort jobber som du ellers ikke ville klart. En god kompressor vil vare i mange, mange år og det er mulig å få tak i nesten alt av spesialverktøy til de!

KompressorSjekk prisen

Julegavetipsene vi har samlet her finnes også i rimeligere og mer kostbare varianter. Det viktigste er at du kjøper en gave som vil bli brukt, og ikke minst varer i mange år.

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen