Test av Pipenøkkelsett – Dette er vinneren

Hjem » Blog » Verktøy » Test av Pipenøkkelsett – Dette er vinneren

Vi har testet flere pipenøkkelsett, her går vi nøyere igjennom det pipenøkkelsettet vi mener er det beste for de fleste som skrur litt selv.

De fleste starter med litt verktøy, og oppgraderer etterhvert. Det finnes mange pipesett på markedet, noen holder ikke mål hvis du skal gjøre mekaniker jobber selv.

Selv om du kan få kjøpt billigere pipesett så har vi teste de som har en god kvalitet. Ikke bare er det kjedelig når verktøy går i stykker, men det gjør at jobben tar så mye lengre tid også at det må være av en minimums kvalitet.

Det er noen reparasjoner du kan gjøre på en bil, men det tar ikke lang tid før behovet plutselig kommer. De som har skrudd endel vet at det ofte dukker opp noe uventet også, og da er et godt pipesett en god trygghet å ha.

Bahco S910 pipenøkkelsett – Best for de aller fleste!

Det finnes både mye mindre, og mye større sett. Bahco er en av leverandørene i det øvre sjiktet når det kommer til kvalitet, men prisene er langt fra avskrekkende.

Sette består av 92 deler, og er laget for hobby mekanikeren som skrur selv. Dette er et sett av god kvalitet, selve kassen det kommer i har gode spenner for å holde det sammen og et godt håndtak for å bære det rundt med seg.

Det er to hoveddeler hvor den ene siden har fastnøkler som kan tas ut og fortsatt holder seg sammen som et sett!.

Trykk her for å se en komplett oversikt over hver del settet inneholder.

Bahco S910 mekanikersett bestående
av 92 deler
SJEKK PRISEN!

Bahco S138 Pipenøkkelsett – For den som skrur mye

Fordelen med dette settet er at du får hele serien med størrelsene. Det er noen størrelser som sjeldent brukes, og de får du med i dette settet.

Det er ikke kun de sjeldne størrelsene som er forskjellen, det er endel ganske vanlige størrelser også som følger med her som du ikke får med i det mindre settet.

I både det mindre settet fra Bahco og dette har du den meget gjenkjennelige kvaliteten. Dette er piper som tåler mye og skraller som er gode å holde i. Det er heller ikke noe slark i verktøyet som gjør sjansene for å runde bolter mye mindre.

Prisen kan absolutt forsvares, og det er et mye større sett du her får fra den velkjente produsenten Bahco

Bahco S138
For deg som skrur mye
SJEKK PRISEN

Milwaukee Pipenøkkelsett – Et sett med kun pipenøkler

Dette er settet for deg som vil ha pipenøklene for seg selv. Fordelen er at du kan ta brettet ut av kofferten og enten bare ha de i brettet så de alltid er klare, eller legge brettet inn i en verktøyvogn.

Med dette settet så stiller du sterkt når du kommer til bolter som er vanskelige, og spesielt når det er trangt!

I tillegg til de 15 standardpipene (10-24mm) så følger det også med 10 ekstra dype piper (10-19mm). Milwaukee er en av de som virkelig leverer kvalitetspiper, og dette settet har du med deg resten av livet. Pipene har også et ganske unikt utseende og skinner opp!

Hvis du uansett har endel verktøy fra før av så er det veldig kjekt å ha et sett med kun piper. Og når du får tatt hele brettet ut av boksen står de alltid klare.

Milwaukee Pipenøkkelsett
– Med spesialpiper
SJEKK PRISEN

Når du skrur litt selv så sparer du faktisk endel penger også, hvis du i tillegg syntes at det er gøy så blir det minst 10X så gøy når du har bra verktøy!

Om du har pipesettet i bilen, eller det får ligge et sted hvor det ikke blir brukt så ofte er det noe som kommer til bruk etterhvert uansett.

Sørg for at hvis du ødelegger noe verktøy enten reklamerer på det hvis det er mulig. Uansett om noe blir ødelagt eller at du mister en pipe fra settet så sørg for at du erstatter den med engang.

Settet gjør seg mye bedre når det er komplett, og det kommer du til å få igjen for den dagen du trenger akkurat den pipen eller bitsen som du egentlig ikke hadde tenkt til å kjøpe en ny en av!

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen