Test av hørselvern – Dette er de 3 beste med bluetooth

Hjem » Blog » Verktøy » Test av hørselvern – Dette er de 3 beste med bluetooth

Støy er noe vi utsettes for altfor mye! selv om du ikke reagerer med engang så betyr heller ikke at det at du ikke skulle brukt hørselvern. På arbeidsplasser skal det tilrettelegges for deg, og blir ikke det gjort så er det viktig at du sier ifra!

Når du holder på å mekke i garasjen, er på jakt eller pusser opp hjemme kan hørselvern glemmes. Den vanligste grunnen til at det ikke blir brukt er nettopp at det ikke er tilgjengelig nok. Er det kun sporadisk at du trenger å bruke hørselvern holder det fint med de enkleste versjonene. Bruker du hørselvern mye vil du få mye ut av ekstra funksjoner som bluetooth!

Når hørselvern er påbudt – Ved støy over 80 dB så er hørselvern påbudt. Det mange ikke vet er at hvis du opplever støyet som sjenerende så har du krav på hørselvern uansett i følge arbeidstilsynet. Bedrifter har stor interesse av at arbeidstakerne ikke blir påvirket av støy for at de skal fungere best mulig, derfor er de fleste også flinke med å legge til rette.

Husk at på fritiden er hørselvern minst like viktig, selv om det ikke er noen der som passer på at du bruket det. Det er spesielt når du bruker en vinkelsliper eller verktøy som gir høy lyd i en kort periode at du får veldig mye ut av å bruke hørselvern!

Testvinneren! Velkjent kvalitet fra 3M PELTOR

Her får du kvalitet som virkelig tåler røffe arbeidsmiljøer, og ikke minst beskytter ørene dine mens du samtidig kan høre på musikk via bluetooth. Med hele 73 timer batteritid så er ikke batteritiden noe problem. Her får du også en fin funksjon som gjør at du kan få musikk helt opp til 82 dB korte perioder når det er nødvendig.

Disse fungerer også veldig bra for å snakke i telefon over bluetooth med også. Det er ikke uten grunn til at mange håndverkere velger å bruke disse på fritiden også!

3M PELTOR
WS Alert XP
SJEKK PRISEN

Best for de aller fleste – Mest for pengene

Hørselsvernet Hellberg leverer her gir virkelig mye for pengene, og de tåler kraftig regn! Byggekvaliteten er god, det finnes en modell som ellers er lik også men uten mikrofonen. Trenger du å snakke i støyende omgivelser gjør mikrofonen at kvaliteten blir mye bedre siden bøylen kommer godt til så lyden blir bra tatt opp.

Knappene er solide og lette å betjene når du har på hansker også. Hellberg har hatt fokus på at dette skal være hørselvern for de som liker å høre på musikk via bluetooth, de er også veldig bra for å snakke handsfree. Batteritiden er 50 timer streaming og 100 timer standby, altså mer enn nok. Etter 4 timer skrur de seg også automatisk av hvis de ikke har blitt brukt, genialt hvis du glemmer de i bilen påskrudd en fredag ettermiddag.

Hellberg Xstream LDSJEKK PRISEN

For de som må bruke hjelm – Og vil ha det aller beste på markedet

Om kun det beste er godt nok, og du må bruke hjelm på arbeidsplassen er dette hørselsvernet du skal ha! Disse kan også regulere seg etter omgivelsene som gjøre at du kan høre om det skjer noe rundt deg også. På byggeplasser hvor hjelm er påbudt er det en viktig å funksjon!

WS Alert X kommer med en mikrofon som gjør at du høres tydelig når du snakker handsfree. Batteritiden er opptil 70 timer som er mer enn nok! Og dette hørselsvernet skrur seg også automatisk av etter 4 timer uten aktivitet. Kvaliteten er den klassiske fra 3M, dette er solide saker som tåler både lange dager og tøffe arbeidsmiljøer.

3M PELTOR
WS Alert X
SJEKK PRISEN

Dette er viktig når du skal velge hørselsvern med bluetooth

For det første må hørselsvernet være godkjent, når du handler fra seriøse produsenter så er det det. Om du kjøper noe som gir en falsk trygghet derimot forsvinner hele poenget med hørselsvern.

Fra de store og seriøse produsentene så er bluetooth teknologien god, men det finnes masse hørselsvern med dårlige løsninger også! Mange eldre hørselsvern har bare FM og noen har kun DAB. Med bluetooth så kan du enkelt styre fra telefonen din hva du vil høre på, og ikke minst få muligheten til å snakke handsfree i telefon.

Hørselsvern skal være gode å gå med, og de fleste ender opp med å bruke de veldig mye når de ikke trengs også. Velger du gode hørselsvern med bluetooth så blir de fort sittende på hodet hele dagen. Fordelen er at du alltid er klar når de plutselig trengs, og du kan alltid snakke handsfree!

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen