Test – De 3 Beste bilsetetrekkene!

Hjem » Blog » Tester » Biltilbehør » Test – De 3 Beste bilsetetrekkene!

Setetrekk var veldig vanlig i alle biler før, nå er det ikke lenger like vanlig. Det er fortsatt mange som bruker de, enten av ergonomiske årsaker eller for å ta best mulig vare på setene.

Fordeler med setetrekk

Setetrekk forlenger levetiden til setene med mange, mange år. Mange syntes også at det er mer behagelig å bruke setetrekk, det gjør at setene blir enda litt tykkere med stoff eller skinn.

En annen veldig viktig funksjon til setetrekk er at det gir en fysisk beskyttelse. Søl fra mat eller drikke kan enten vaskes bort, og det vil gjøre at setene under fortsatt er godt beskyttet. Rifter er også noe som fort kan komme i et setet, fra en bukse eller at det ligger noe i setet som skraper opp.

Håndverkere spesielt bruker ofte setetrekk siden kniv og annet de har hengende utenpå arbeidsbuksen fort kan gi et rift i setet. Taxier og andre som ofte har mange forskjellige personer i bilen bruker også ofte setetrekk. Noen som søler litt væske i setet kan gjøre stor skade!

De 3 beste setetrekkene på markedet

Hvilket setetrekk du ønsker avhenger av flere faktorer. Ergonomi, og ikke minst at det skal passe til bilen, både praktisk men også estetisk.

Dette er setetrekk av god kvalitet og ikke de aller billigste og kjipeste som finnes på markedet. De er fortsatt rimelige men det er setetrekk som er gode å sitte i og som garantert vil være med deg i mange år. Setetrekk er en god investering! om det skjer en skade med setetrekket er det en skade som vil kostet mange tusen kroner å fikse om det skjedde i bilsetet!

1. Best for de fleste

Dette er gode setetrekk som ikke skjemmer seg bort, i en ny bil vil mange ikke engang se at du har setetrekk. Og i en eldre bil kan du løfte interiøret flere hakk og få bilen til å se nyere ut!

Sjekk setetrekket hos Skruvat.no

Materialet er lær og semsket skinn, settet består av hele 11 deler som gjør at det blir sittende veldig godt. Setetrekket kan også tilpasses flere konfigurasjoner for hvordan baksetene kan slås ned, det er viktig siden endel setetrekk gjør at du ikke får slått ned baksetene! Sjekk ut setetrekket her!

2. Universal og Budsjett modellen!

Dette trekket er laget for å passe flest mulig biler! Veldig greit å bruke hvis dere er en familie som noen ganger leier eller låner andre sine biler! Så er det en bekymring mindre når dere er på tur!

Sjekk budsjett og universalmodellen hos Skruvat.no!

Setetrekket kan også vaskes på 30 grader og drypptørkes. Perfekt trekk å ha i alle biler hvor du ønsker å unngå søl og slitasje. Gjør seg også bra i eldre biler som har fått slitte seter eller sjenerende rifter!

3. Premium Setetrekk i Lær

Dette setetrekket i lær har praktisk glidelås som gjør at du kan nedfelle baksetene på forskjellige konfigurasjoner. Setetrekket er finere en hva du finner som standar interiør i veldig mange biler!

Sjekk premiummodellen hos Skruvat.no!

Dette trekket kan også vaskes på 30 grader. Perfekt hvis du har en nyere bil og vil beholde verdien på bilen mest mulig! Skal du selge en bil er det et stort pluss at det har blitt brukt setetrekk. Det er også kjedelig om du har med passasjer som er uheldige og lager en rift eller søler noe, med et setetrekk fører ikke det til like store problemer! Sjekk setetrekket her!

Dette må du passe på når du kjøper setetrekk

De fleste setetrekk er veldig universale, men spesielt veldig rimelige modeller har ofte få tilpasningsmuligheter. Spesielt til Airbag i seter, armlene og for å slå ned seter i bakseter er det viktig at setetrekkene kan tilpasses dette.

Sjekk ut flere typer setetrekk i alle prisklasser her!

Passform er viktig, av de som ikke er de aller billigste så passer det stort sett veldig bra. Kjøper du setetrekk av litt kvalitet er det en stor fordel at du kan fortsette å bruke de i den neste bilen din også!

Pass på at det er støvsugd og rent før du monterer setetrekk. Om det ligger noe i mellom setetrekket og setene kan det være veldig uheldig og føre til skade.

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen